Super Çips® është brend nga Kosova, markë tregtare pronë intelektuale e kompanisë Prizren Commerce Group ShPK e regjistruar në të gjitha shtetet anëtare të EU-së si dhe ato Ballkanike.

Prizren Commerce Group është gjithmonë në hulumtim të patatinave sa më kualitative, prandaj edhe nuk ka ndonjë shtet specifik ku e bën mbushjen e patatinave, mirëpo ekspertët tonë teknologë gjithmonë përkujdesen që receta e patatinave tona të mos pësojë ndryshim asnjëherë.

Brendi Super Çips tashmë eksportohet edhe në shtetet Ballkanike, ndërsa së shpejti do të fillojë edhe zgjerimin, së pari nëpër shtetet anëtare të BE-së, pastaj edhe më tej.

Vizioni dhe misioni ynë është që kjo markë të qëndrojë në lartësinë e duhur të kualitetit dhe prezencës në treg. Prandaj stafi ynë dita ditës është në rritje jetë, duke u dhënë mundësi konsumatorëve që produktet kualitative t’i kenë sa më afër.

Ne e kemi kualitetin konform shijes suaj!

Vlera mesatare ushqyese e produktit (g/100g)

*Referenca e konsumit të një të rrituri mesatar (8400kJ/2000kcal)